pictogrom

Over Monique; Doe dát, wat jou echt blij maakt!

WIE BEN IK?

Ik ben Monique Verstappen – Driessen, geboren en getogen in Eindhoven, getrouwd met Peter.
Onze zoon Niels en dochter Marjolein zijn inmiddels “uitgevlogen”. Sindsdien hebben wij alle tijd om te doen wat wij fijn vinden: reizen, zingen en vooral genieten van het leven. Mijn grootste hobby is het voltrekken van huwelijken, inmiddels is dat een grote passie geworden.
Sinds 2018 voltrek ik met veel plezier huwelijken in de gemeente Best als BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Tijdens de kennismakingsgesprekken met bruidsparen, hoor ik vaak dat er uitgebreid is nagedacht over de feestlocatie, kleding en fotograaf, maar bijna niet over de ceremonie en de invulling daarvan. Terwijl de ceremonie toch een van de hoogtepunten van de dag is!
Zo kwam ik op het idee om Ceremonique te beginnen. Met een lach op mijn gezicht aan bruidsparen vertellen hoe je een ceremonie ook kan invullen. Wat is er allemaal mogelijk, wat zijn jullie wensen. Wanneer ik met bruidsparen hierover kan praten, geniet ik! Voorlichting geven over hoe de ceremonie ingevuld kan worden en welke rol een BABS daarin kan spelen.
Een ceremonie verzorgen die jullie past als een jas, uitgaande van jullie wensen, van jullie gevoel. Laten we uitspreken wat vaak onuitgesproken blijft. Met een glimlach op het gezicht en een brok in de keel van ontroering. Met humor, met stijl, met liefde en met gevoel zal er een unieke ceremonie ontstaan die jullie en jullie gasten voor altijd zullen bewaren in je hart.

TROUWEN OP LOCATIE

Als Babs werk ik in Nederland, maar ook in het buitenland. Tegenwoordig kun je op heel veel locaties trouwen: op het strand, in een kasteel, thuis in de tuin, bedenk het maar. Ik reis graag met jullie mee naar de trouwlocatie die jullie uitgezocht hebben.

MIJN MOTTO

Mijn levensmotto is: kijk met de ogen van je hart en doe de dingen die bij jullie passen. Een huwelijk is immers een unieke verbintenis tussen twee net zo unieke mensen, ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of nationaliteit. 

Schuiven naar boven
Heb je een vraag aan Monique?