Referenties

Als buitengewoon ambtenaar  heb ik veel huwelijken gesloten. Een aantal bruidsparen waren zo aardig om een referentie te schrijven die je hieronder aantreft.
Lieve, leuke, aardige, emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg de trouwceremonie als BABS te mogen verzorgen.

"Wat waren wij blij dat wij Monique als babs hadden op ons huwelijk. De manier waarop zij onze kinderen bij de ceremonie betrokken heeft was geweldig. De gesprekken die we vooraf hadden aan het huwelijk waren altijd super gezellig en raakte dan ook niet uit gekletst. Monique jij bent een topper als persoon en in je vak! Veel liefs dikke kus, Tommy, Juanita, Djayden, Vince en Mayson"

Tommy en Juanita

Getrouwd 14/07/2023


5/5
5/5
"Wij zijn super blij dat we Monique als BABS hebben gekozen. Vanaf het eerste moment was duidelijk hoe goed Monique alles op orde heeft en niets vergeet. Je moet aan zo veel denken tijdens het plannen van een bruiloft en het was erg fijn dat Monique óns soms een reminder stuurde, ipv andersom. Ook op de dag zelf was het fijn om Monique erbij te hebben. Onze ceremoniemeester heeft dit ook nog teruggegeven en ook onze live-celliste gaf aan gerustgesteld te worden op deze toch wat spannende dag. De ceremonie is erg mooi geworden. Wij zijn erg dankbaar!"

Sjoerd en Jetske

Getrouwd 07/10/2023


5/5
"De ceremonie was magnifiek met Monique. Een voorbereiding middels diverse contact momenten waarbij je de passie van haar kunt voelen. Altijd bereikbaar voor vragen en tips. Tijdens de ceremonie zelf wist ze in een gemoedelijke sfeer iedereen tot een lach en traan te emotioneren. Wij zijn heel dankbaar voor haar bijdrage aan onze perfecte trouwdag."

Martin en Nicole

Getrouwd 06/10/2023


5/5
“Ik kan het niet anders omschrijven dan geweldig! Al bij de eerste ontmoeting was er een fijne klik, en we hebben zelfs lager samen gezeten dan eigenlijk gepland was. Het was gewoon super gezellig. Monique heeft ontzettend veel tijd gestoken in het horen van ons verhaal. Ook via vrienden en familie, en hier een geweldig, leuk, grappig, maar vooral mooi verhaal van gemaakt. Tijdens de ceremonie verraste ze ons nog door ons nichtje naar voren te vragen en haar in het verhaal mee te nemen door een grappige persoonlijke ervaring. Ook mijn moeder, die er helaas niet meer bij kon zijn, werd in het zonnetje gezet. Naast het prachtige verhaal, en de geweldige prestatie op de dag zelf, doet Monique nog veel meer. Ze heeft geholpen waar het kon, is altijd bereikbaar en heeft er voor gezorgd dat wij ons tijdens de gehele voorbereiding, tot op de dag zelf, nergens zorgen om hebben gemaakt. Kortom, dikke aanrader. Monique, super bedankt voor alles!"

Hedi en Gerard

Getrouwd 16/09/2023


5/5
“Lieve Monique, Vanaf het begin hadden wij het fijne gevoel dat jij onze huwelijksceremonie op onze trouwdag zou leiden. Het contact verliep altijd heel ongecompliceerd en liefdevol! Het feit dat je de hele huwelijksceremonie in het Duits sprak, was voor ons ook een groot pluspunt aangezien de helft van onze vrienden en familie uit Zwitserland komt. 🙂 De huwelijksceremonie was zeer ontroerend en persoonlijk. Wij kunnen Monique alleen maar aanbevelen! Liebe Monique, von Anfang an hatten wir ein super Gefühl dabei, dass du an unserem Hochzeitstag durch unsere Trauung führen wirst. Der Kontakt war immer sehr unkompliziert &liebevoll! Dass du die ganze Trauung in Deutsch gesprochen hast, war für uns auch ein grosser Pluspunkt da die Hälfte unserer Freunde&Familie aus der Schweiz kommt. 🙂 Die Trauung war sehr rührend und persönlich und wir können Monique nur jedem Brautpaar herzlichst weiterempfehlen!"

Julian en Jazinta

Getrouwd 05/08/2023


5/5
“Lieve lieve Monique, Vanaf onze eerste kennismaking klikte het meteen. En wij wisten meteen dat we ons huwelijk door jou wilde laten voltrekken. Door jou enthousiasme, gezelligheid en vakkundigheid was onze Ceremonie perfect. En wat vonden we de anekdotes leuk in de speech van onze vrienden, heel bijzonder dat hun in de speech betrokken waren. Jij bent een babs die dit vanuit je hart doet, je bent een topper in je vak maar ook zeker als persoon! Lieve Monique bedankt dat jij onderdeel uitmaakte van onze droombruiloft. Hele dikke kus Tommy & Juanita"

Tommy en Juanita

Getrouwd 14/07/2023


5/5
“Monique was echt top. Eigenlijk per toeval hebben we Monique gekozen op haar uitstraling. Daarna een heel prettig telefoongesprek gehad en daarna een gesprek thuis. Dat was echt heel gezellig, het klikte meteen, we hadden zoveel punten van herkenning en het was heel makkelijk om alles heel open en ontspannen te vertellen. Alsof we elkaar al heel lang kenden. De ceremonie was heel erg mooi, heel persoonlijk met een mooie balans tussen het serieuze gedeelte maar ook een lach en een traan. Ceremonique/Monique is een topper!!"

Marc en Penny

Getrouwd 17/05/2023


5/5
“Monique was echt top. Eigenlijk per toeval hebben we Monique gekozen op haar uitstraling. Daarna een heel prettig telefoongesprek gehad en daarna een gesprek thuis. Dat was echt heel gezellig, het klikte meteen, we hadden zoveel punten van herkenning en het was heel makkelijk om alles heel open en ontspannen te vertellen. Alsof we elkaar al heel lang kenden. De ceremonie was heel erg mooi, heel persoonlijk met een mooie balans tussen het serieuze gedeelte maar ook een lach en een traan. Ceremonique/Monique is een topper!!"

Arno en Jacqueline

Getrouwd 30/06/2023


5/5
“Lieve Monique, dank je wel voor jouw enthousiasme, warmte en jouw rust. Iets wat ieder bruidspaar zoekt in de aanloop naar hun speciale dag, maar niet overal te vinden is. Vanaf het moment dat je binnen kwam voelde het goed. Het klikte niet alleen tussen ons, maar de kinderen vonden je ook erg leuk. Geweldig wat jij allemaal doet en regelt. Dankzij jou gingen wij zorgeloos onze ceremonie in, wetende dat álles geregeld was en goed zou komen. Jouw nuchterheid, enthousiasme en humor maakte het compleet. Dikke aanrader dus!"

Maarten en Renske

Getrouwd 23/06/2023


5/5
“Lieve Monique, 5 sterren zijn eigenlijk te weinig als we kijken wat jij voor ons gedaan hebt en wat voor prachtige ceremonie jij voor ons hebt verzorgd. Eerste keer contact was helaas in de coronatijd waardoor alles digitaal moest. Ondanks dat voelde het na 2 minuten als alsof je we al jaren kenden. Toen we je voor het eerst live konden ontmoeten ( waarvoor jij naar ons toe kwam) werd dit gevoel alleen maar sterker! Alles regelen met de gemeente, de trouwlocatie, de ceremoniemeester.. voordat we het wisten had je alles al uit handen genomen. En toen was de Ceremonie. in 1 woord fantastisch!! wat was het leuk met jou, wat voelde het vertrouwd en wat hebben we ook van de gasten veel positieve reactie's gekregen! Ik zou je bij iedereen aanraden en ik hoop dat we ondanks dat de bruiloft nu voorbij is, zo afentoe nogeens contact zullen hebben. Je bent een geweldige lieve vrouw!! dankjewel voor alles! liefs, Hans en Roswitha"

Hans en Roswitha

Getrouwd 22/06/2023


5/5
“Lieve Monique, Heerlijk wat je voor ons hebt gedaan! Jij hebt onze liefde op handen gedragen. Er was vanaf dag 1 al een perfecte klik. Goede adviezen, ook fijne betrokken gesprekken met onze kinderen en andere directe familieleden. Zonder jou waren we nog steeds niet getrouwd! Dank je wel lieve Monique! Liefs, Ro en Kim"

Roland en Kim

Getrouwd 13/05/2023


5/5
“Hoe vind je nu een geschikte BABS? Best lastig want je wilt toch een geschikt vinden voor je bijzondere dag. Wij zijn in eerste instantie afgegaan op het voorkomen en kwamen bij Ceremonique uit. We vonden Ceremonique er uitzien als een leuke vlotte dame en dus hebben contact met haar opgenomen. Ik kreeg een vriendelijke en enthousiaste dame aan de lijn, niet te overdreven maar wel heel erg spontaan met de juiste dosis humor. We hebben vervolgens een afspraak gemaakt om kennis met elkaar te maken. Het gesprek verliep heel erg goed en waren er al snel uit dat wij Ceremonique als BABS op onze bruiloft wilden hebben. Het valt niet mee om de juiste keuzes te maken bij het organiseren van een bruiloft en je moet aan honderduizend dingen denken. Gelukkig konden wij bij Ceremonique terecht met al onze vragen. Ze heeft ons ook heel veel tips gegeven waar wij zelf niet aan hadden gedacht maar uiteindelijk heel erg blij mee waren dat zij ons daar op had gewezen. Ceremonique heeft zich vervolgens verdiept in onze leven en vrienden en familie benaderd om een juist beeld van ons te krijgen. Op 20 mei 2023 was de grote dag en wat vonden we het spannend. Monique heeft de ceremonie geweldig begeleidt. Echt een vakvrouw! Ceremonique heeft een perfecte inschatting gemaakt over de wijze waarop zij ons verhaal mocht vertellen. Erg verrassend was dat zij onze Spaanse gasten, in het Spaans welkom heette. Super leuk! Ze heeft ook onze dochters van 6 en 3 jaar heel erg leuk betrokken en alle leuke anekdotes uit ons leven uitgelicht. Ook alle gasten waren zeer over Ceremonique te spreken. Het zegt volgens ons genoeg dat onze vriendin, die heel erg graag ten huwelijk gevraagd wilt worden, een kaartje van Ceremonique had gescoord zodat zij haar ook kon vragen voor haar eigen bruiloft. Wij zijn uiteindelijk super blij dat we gekozen hebben voor Ceremonique. De perfecte keuze voor een perfecte en prachtige ceremonie waar wij met heel veel plezier aan terugdenken. Een topper is het!"

Noortje en Evert

Getrouwd 20/05/2023


5/5
“We hebben een geweldige dag gehad die begon met een mooie trouwceremonie, geleid door Monique! Ze heeft van alle informatie een mooi verhaal gemaakt en deze met humor en liefde verteld. Er was ruimte voor onze eigen wensen en ook ruimte voor onze twee kindjes die ze ook heeft mee laten 'tekenen. Echt een mooi aandenken!"

Koos en Carolien

Getrouwd 15/04/2023


5/5
“Dankzij Monique is onze trouwdag op 03-03-2023 een dag geworden met een grote gouden rand. De ceremonie is precies geworden zoals we dat voor ogen hadden, vol humor gezelligheid en enthousiasme."

Daniëlla & Robbert

Getrouwd 03/03/2023


5/5
“Door Monique is onze trouwdag, een dag met een gouden randje!! Om nooit meer te vergeten!!"

Toine en Liesbeth

Getrouwd 20/01/2023


5/5
“Monique, Je hebt de ceremonie prachtig verzorgd. Precies zoals wij voor ogen hadden. Een laatste detail er tussen was geen probleem. Je kwam zelfs met een prachtig idee om het nog mooier te maken. Je hebt veel tijd genomen om ons te leren kennen en contact op te nemen met onze familie en vrienden. Dit maakte het resultaat tot een prachtige ceremonie. Heel erg bedankt,!"

Patricia & Robin

Getrouwd 12/11/2022


5/5
“Door Monique is onze bruiloft op 15 oktober 2022 precies zo geworden zoals wij gehoopt hadden. Ze heeft deze, voor ons, bijzondere dag nog mooier gemaakt!"

Ruud en Annemarie

Getrouwd 15/10/2022


5/5
“Monique heeft ons een geweldige ceremonie bezorgd, helemaal op de manier zoals we samen besproken hebben. Lekker luchtig met een super gezellige sfeer. Monique is zeker aan te raden!"

Celine en Mike

Getrouwd 18/06/2022


5/5
“Wil je een persoonlijke, grappige, ontroerende en unieke ceremonie door een van de liefste meest betrokken trouwambtenaren die wij kennen dan moet je bij Monique zijn! Wat een fijn mens! Wijzelf, maar ook onze familieleden en vrienden waren enorm geraakt door de prachtige huwelijksvoltrekking door Monique. Ook de handfasting was heel mooi en indrukwekkend. Vanaf het allereerste begin wisten we dat de ceremonie echt volledig op ons afgestemd zou zijn, iets wat we heel graag wilden. Het is uiteindelijk nog mooier geworden dan we dachten! Aanrader!”

Paul en Michelle

Getrouwd 12/10/2022


5/5
“Monique heeft echt een mooie en boeiende ceremonie gehouden voor onze bruiloft afgelopen september. Het was fijn om een ceremoniemeester te hebben die overal aan denkt en alles op de juiste manier verwoord. Ook onze kinderen werden op een super leuke manier overal bij betrokken. Dankjewel lieve Monique voor de mooie ceremonie.”

Wim en Kristel

Getrouwd 24/09/2022


5/5
“ Monique heeft door haar bijdrage ervoor gezorgd dat onze ceremonie precies was wat we gehoopt hadden, persoonlijk! Heel blij met haar, ook in de voorbereiding was het contact heel goed en snel. Heel blij met onze keuze voor haar”

Lara & Rick

Getrouwd 09/09/2022


5/5
“Toen wij op zoek gingen naar een ceremoniemeester kwamen we al snel uit bij Monique. Ze woont bij ons in de buurt en dat voelde voor ons vertrouwd. Monique heeft goed naar onze wensen geluisterd, want de ceremonie was precies zoals wij wilden: 'met een lach en een traan'. Persoonlijk, pakkend en ook leuk om naar te luisteren voor onze gasten. Het was een prachtige dag en we zijn blij dat Monique daar voor een gedeelte verantwoordelijk voor was.”

Teun en Eline

Getrouwd 05/08/2022


5/5
“22.07.2022 was onze perfecte dag. Met Monique was er direct een klik en goed gevoel: dit gevoel bleek te kloppen. Ze heeft onze ceremonie perfect ingevuld als BABS. Met een lach en een traan. Precies zoals we wilden. We zouden Monique aan iedereen aanraden!”

Stan en Jelke

Getrouwd 22/07/2022


5/5
“Wat is Monique een topper! Vanaf het moment dat wij haar spontane foto's zagen, wisten wij al dat wij geen andere trouwambtenaar wilden dan Monique. Toen kwam ons eerste gesprek en dat klikte zo goed dat het meteen voelde alsof we elkaar al langer kenden. Monique is een lief, warm en oprecht persoon, heeft mensenkennis, helpt je als dat nodig is en blijft betrokken bij de aanloop naar je bruiloft. Monique maakt je ceremonie persoonlijk, intiem en om nooit te vergeten. Naast ons, waren ook alle aanwezige op onze bruiloft lovend over haar. Liefs, Danny & Arianne Wolswijk”

Arianne en Danny

Getrouwd 15/07/2022


Fotograaf: Theredyarn.5/5
“Na twee jaar te hebben moeten wachten konden we op 9-7-22 eindelijk trouwen. Wij hadden Monique als BABS via de gemeente Best. Toen ze bij ons op kennismakingsgesprek kwam was het eerste wat ze vroeg waarom hebben jullie voor mij gekozen? Waarop wij antwoorden: ´omdat je een gezellige kop hebt´. Nou ze heeft niet alleen een gezellige kop, ze is ook heel gezellig. Het was een prettig gesprek waarbij er soms anekdotes voorbij kwamen waarvan wij achteraf dachten van die zal ze toch niet gebruiken tijdens de ceremonie. Nou, dat deed ze tot genoegen van de bruiloft gasten dus wel. Het was een heerlijk luchtige ceremonie waarbij ze ook nog aan de kinderen had gedacht door het maken van een kinderakte. Monique bedankt! Tommy & Sandra Sjors & MIes”

Tommy en Sandra

Getrouwd 09/07/2022


5/5
"8 juli was het eindelijk zover. Onze prachtige bruiloft. Via deze website kwamen wij bij monique en vanaf het eerste telefoongesprek gaf ze ons het gevoel dat alles goed zou komen. Monique was in alles erg behulpzaam en dacht overal mee mee zodat het onze allermooiste dag zou worden. En wat was het een mooie dag. Monique stelde ons bij aankomst meteen gerust en haalde de zenuwen helemaal weg. Toen de ceremonie hij was geweldig. Monique had een super mooie speech geschreven met een lach en een traan. Daarna heeft ze de kinderen er ook nog heel erg leuk bij betrokken door een getuigenverklaring te laten tekenen. Het was echt super fijn om monique bij deze speciale dag erbij te hebben. Monique heel erg bedankt dat je onze Babs was op onze bruiloft. Lieve groetjes Bas Bianca en de kids"

Bianca en Bas

Getrouwd 08/07/2022


5/5
"24 juni 2022 heeft Monique ons mogen trouwen. Monique is een spontane leuke en erg enthousiaste ambtenaar. Ook speelde Monique erg goed in op onze kinderen, die soms meer aandacht hadden voor de omgeving dan voor de ceremonie 😉 De ceremonie was een feestje met Monique!!"

Ellis en John-Boy

Getrouwd 24/06/2022


5/5
"Op 15 juni was dan eindelijk onze grote dag waar we zo naar hebben uitgekeken met elkaar en iedereen die ons lief is. Via internet zijn we bij Monique uitgekomen en vanuit Griekenland op vakantie Monique voor het eerst telefonisch gesproken. Direct vanaf dat allereerste contact was er een bijzondere en liefdevolle klik. Het kennismakingsgesprek bij ons thuis was toch wel spannend voor ons, omdat we niet precies wisten we wat we van de ceremonie konden verwachten. Samen met Monique hebben we onze wensen en verwachtingen voor de grote dag doorgesproken en heeft ze ons hier perfect in begeleid. Alles mag, geen vraag is te gek en alles is bespreekbaar. Dit hebben we heel erg gewaardeerd. In de maanden voor de bruiloft heeft Monique contact gehad met vrienden en familieleden en hun gevraagd om leuke anekdotes en verhalen voor de speech. Alle informatie bij elkaar heeft ze verwerkt in een liefdevolle, respectvolle en hele herkenbare en mooie ceremonie voor ons. Monique, bedankt voor onze onvergetelijke ceremonie!"

Arjan en Marleen

Getrouwd 15/06/2022


5/5
"Onze bruiloft stond gepland in 2022. Vanwege de corona-pandemie hebben we de bruiloft tot 2x toe moeten verzetten. Zowel voor ons als voor Monique was dit een teleurstelling. Maar op 10 juni 2022 was het dan eindelijk zover! Doordat er zoveel tijd overheen is gegaan kwam Monique bij ons maar liefst 2 maal op bezoek! Monique was ontzettend geïnteresseerd in ons, ons verhaal en ons samengestelde gezin. Monique luisterde niet alleen naar ons verhaal, maar ook naar dat van onze ouders en vrienden, om met al deze informatie een prachtige speech te schrijven. Het gevoel was vanaf de eerste ontmoeting al goed en dat kwam tot uiting tijdens de ceremonie. Monique betrok ook onze 4 kinderen heel goed in onze ceremonie door hen om toestemming te vragen voor ons huwelijk, een akte te laten tekenen en zij mochten vertellen wat zij van onze huwelijksdag vonden. Ontzettend leuk! Ontzettend bedankt Monique!"

Richard en Madelon

Getrouwd 10/06/2022


5/5
"Op zaterdagavond 4 juni heeft Monique ons in ons eigen huis getrouwd. Monique is een gezellige warme vrouw die goede tips geeft en je helpt jouw dag een prachtige trouwdag wordt. Monique kan zich zo goed inleven in de mensen die ze trouwt. Tijdens de ceremonie waren er 140 gasten muisstil, zo boeiend kan Monique vertellen. Monique wij hadden geen betere gezelliger trouwambtenaar kunnen hebben! jij hebt onze dag extra mooi gemaakt. Liefs Johan en Sandy"

Sandy en Johan

Getrouwd 04/06/2022


5/5
"Op 5 mei 2022 heeft Monique ons getrouwd en wat heeft ze dat goed gedaan! We hebben Monique leren kennen als een heel warm persoon wie echt betrokken was bij onze trouwerij, ook met de voorbereiding zelf. Monique heeft niet alleen onze input verwerkt in de speech, maar ook die van onze vrienden en familie waardoor het echt een verassing was wat ze ging vertellen. We hebben genoten van onze dag en voelde ons, mede dankzij Monique, heel speciaal. Dankjewel!"

Karen en Tim

Getrouwd 05/05/2022


5/5
"Midden in een pandemie trouwen op het gemeentehuis en daarna voor onze ceremoniële bruiloft op zoek gegaan naar een Babs. Onze wens was iemand (redelijk) uit de buurt, lekker normaal en gewoon. En iemand waarop we konden vertrouwen om er voor ons iets moois van te maken. Het eerste contact was direct heel fijn en hebben heerlijk gebabbeld. Het contact daarna liep allemaal zoals verwacht, Monique reageerde altijd snel en adequaat. Op onze ceremonie heeft ze met al haar ervaring links en rechts wat kleine dingen aangepast zodat het allemaal nog wat beter liep en toen een mooie toespraak gehouden en uiteraard ons huwelijk bezegeld met nog een mooie akte van de kinderen er bij. Al met al prima tevreden met de hele ervaring. Dank je Monique"

Suzanne en Ralf

Getrouwd 30/04/2022


5/5
"Vanaf het allereerste contact met Monique voelde het vertrouwt en was het erg gezellig! Monique voelde alles fijntjes aan, en nam echt de tijd om naar al onze verhalen te luisteren. Tijdens de ceremonie voelde het net zo vertrouwt waardoor de zenuwen minder werden. Tijdens de ceremonie was er veel humor maar ook serieuze momenten. De ceremonie zoals Monique deze heeft verzorgd hadden we niet mooier kunnen wensen. Monique nogmaals bedankt, je bent een topmens!"

Naomi en Bryan

Getrouwd 22/04/2022


5/5
"Monique was de BABS tijdens onze bruiloft op 15 april. Via een vriendin hoorden wij over Monique, ze had hen ook getrouwd en was hier erg enthousiast over. Vanaf het eerste moment klikte het ook tussen Monique en ons. Ze nam de tijd om ons en ons verhaal echt te leren kennen en nam ook contact op met onze familie/vrienden. Vanuit hun input werd het verhaal nog persoonlijker. Monique heeft heel veel humor en weet ook lastige momenten (bijvoorbeeld het overlijden van mijn vader) op een mooie manier te belichten, zonder dat dit heel zwaar of beladen wordt. Doordat ze leuke, persoonlijke anekdotes heel goed toelichtte kon iedereen meegenieten. Wij zouden haar dan ook zeker aanraden! "

Marieke en Willem

Getrouwd 15/04/2022


5/5
"Onze ervaring met Monique is fantastisch. Dit begon al toen Monique kwam voor een gesprek waarin onze wensen uitvoerend zijn besproken. Ze heeft gezorgd voor een intieme en warme sfeer tijdens de ceremonie, uiteraard met de nodige dosis humor. Monique bedankt voor de prachtige ceremonie die je hebt neergezet. Een dag om nooit meer te vergeten"

Ruud en Bjarne

Geregistreerd partnerschap 04/02/2022


5/5
"Wij kenden Monique niet toen wij haar kozen als onze Babs. Maar ze bleek een schot in de roos. Op de avond van ons eerste gesprek was het meteen Brabants gezellig. Aandachtig luisterde ze naar “ons verhaal”. Dit heeft ze fantastisch vertaald naar een mooie, liefdevolle ceremonie. Door haar ervaring en tips is onze bruiloft nog persoonlijker en specialer geworden dan we van te voren hadden kunnen denken. Mede dankzij Monique is het de dag van ons leven geworden. Dankjewel Monique! "

Patrick en Winny

Getrouwd 13/11/2021


5/5
"Ben je op zoek naar de leukste Babs van Nederland dan ben je bij Ceremonique aan het goede adres! Een Babs maakt of breekt de ceremonie en wat heeft Monique ons een fantastische ceremonie gegeven. Wij hebben Monique als een zeer enthousiaste, betrokken, persoonlijke, gezellige en informele Babs ervaren. Monique heeft er een hele leuke speech van gemaakt die door onze gasten ook als zeer positief werd ervaren. Het leek wel alsof Monique bij ons gezelschap hoorde, ze had met iedereen meteen een klik!"

Ellis en Dennis

Getrouwd 08/10/2021


5/5
"We hebben het ontzettend getroffen met Monique. Vanaf het eerste moment was het contact warm en enthousiast. Terwijl we gedurende een half jaar moesten worstelen met de gemeente om de juiste zaken geregeld te krijgen, was Monique daar als onze rots in de branding en heeft ze gezorgd voor actie in de taxi. Daarnaast wilden wij onze huwelijksvoltrekking compleet maken met een Handfasting op onze eigen manier, waarbij het belangrijk was dat het niet zweverig zou worden. Ook wilden we de verschillende onderdelen van de ceremonie in elkaar laten overvloeien, in plaats van deel voor deel aangekondigd te hebben. Monique heeft beide tot in perfectie verzorgd! Tijdens ons contact stond Monique open voor onze aparte ideeën en vulde ze die aan met haar eigen(wijze) visie en inzicht. Tijdens dit proces was Monique ook goed georganiseerd en deed ze haar best er voor te zorgen dat ze ons goed begreep en adviseerde. Achteraf hoorden we dat er een uitstekende samenwerking ontstond tussen Monique en onze ceremoniemeesters, en dat ze heel warm was richting onze gasten. Het resultaat was een ceremonie die zeer natuurlijk verliep en qua inhoud en sfeer rijk was aan romantiek, liefde, humor en vreugde. De Handfasting was één van de mooiste dingen die we ooit hebben meegemaakt en ooit nog zullen meemaken, en daar heeft Monique zeker voor gezorgd! Ik gun andere bruidsparen van harte een soortgelijke mooie ervaring."

Paulien en Gilian

Getrouwd 24/09/2021


5/5
"Onze ervaring met Monique is alleen maar uit te leggen, als je trouwplannen hebt. Wij maakten een afspraak met haar en de klik was er meteen. Een lieve spontane leuke , geïnteresseerde betrokken Babs . Alle wensen waren mogelijk. Ze is de allerbeste Babs van heel Nederland en Spanje. Tenminste zo hebben wij het ervaren. Wij trouwde in Spanje en het was fantástico. We hadden ons geen betere Babs kunnen wensen. Door corona werd ook ons huwelijk een jaar uitgesteld. Spannend was het al die tijd of ze mee zou gaan. Ze is met ons afgereisd om ons in Spanje te gaan trouwen. Een lach en een traan hoorde bij de dagen die we met elkaar hadden. Door jou heb je onze ceremonie onvergetelijk gemaakt voor ons en onze gasten. Gewoon geen woorden voor. Dit is een ervaring dat voor altijd een mooie herinnering blijft. Nogmaals bedankt Monique.”

Linda en Stian

Getrouwd 21/09/2021


5/5
"Wat zijn wij blij dat we Monique hebben gekozen als onze BABS. Toen Monique bij ons thuis kwam voor een kennismaking, hadden we gelijk een klik en we voelde meteen al dat onze ceremonie goed zou komen. Monique is een betrokken, geïnteresseerd en zet alles op alles om een prachtige ceremonie te bezorgen. Wat we ook als prettig ervaren hebben is dat ze nog af en toe voor de bruiloft contact met ons heeft opgenomen met hoe het met ons ging en hoe we ons voelde. Ook na de bruiloft nog met elkaar gesproken en nagepraat over onze dag. Kortom een TOP BABS!"

Gerrit en Daphne

Getrouwd 11/09/2021


5/5
"Betrokken, warm, toegewijd, integer, Brabants gezellig, spontaan en open. Dat zijn woorden die bij ons opkomen als we aan Monique denken. We hebben op een heel fijne manier kennis mogen maken met Monique, waarbij ze alle tijd heeft genomen om met aandacht naar ons verhaal te luisteren. Deze aandacht hoorden en voelden we op een mooie manier terug tijdens de ceremonie, die heel warm en liefdevol was, met een lach en een traan. Je merkt aan alles dat Monique heel veel liefde voor haar bruidsparen en haar rol als BABS heeft. Wij gunnen elk bruidspaar een BABS als Monique!"

Corinne en Ruben

Getrouwd 18/09/2021


5/5
"Monique heeft onze ceremonie mogen verzorgen. En wat was dit een goede keuze! Ze heeft ons veel advies kunnen geven waar we op moesten letten en tijdens het locatiebezoek vlak voor de bruiloft waren haar eisen enorm waardevol. Zonder Monique had onze bruiloft er heel anders uitgezien er waren er bepaalde zaken misschien niet eens goed geregeld. Op de bruiloft zelf was het een groot feest. Ze ving familie op vlak voor de ceremonie alsof ze ons al jaren kende. Maakte hier en daar nog even een praatje om de zenuwen bij moeders te controleren en mengde zich prima tussen de gasten. Monique is een Babs met een hoofdletter B van Buitengewoon! Bedankt voor Monique!"

Lieke en Dennis

Getrouwd 03/09/2021


Schuiven naar boven
Heb je een vraag aan Monique?