Referenties

Als buitengewoon ambtenaar  heb ik veel huwelijken gesloten. Een aantal bruidsparen waren zo aardig om een referentie te schrijven die je hieronder aantreft. Lieve, leuke, aardige, emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg de trouwceremonie als BABS te mogen verzorgen.
5/5
"Na een heel gezellig intakegesprek, hebben we nog een avond bij elkaar gezeten, ook weer gezellig gebabbeld, daarna zijn we nog op onze trouwlocatie wezen kijken om wat dingen door te spreken. Monique was heel erg open naar ons, gaf ons goede adviezen over wat wel en wat niet. Voor ons was het een meer dan een complete dag, de juiste locatie in combinatie met de juiste trouwambtenaar heeft ervoor gezorgd dat wij een perfecte trouwdag gehad hebben...Alles ging heerlijk op het gemak, Monique heeft het ontzettend mooi, professioneel maar vooral heel persoonlijk gedaan. Nogmaals... Monique, ontzettend bedankt

Natasja en Bert

Getrouwd 17/072020


5/5
"Jij hebt ervoor gezorgd dat 10 juli voor ons een onvergetelijke dag is geworden. Familie en vrienden waren ook erg enthousiast. En de flexibiliteit die jij ten toon spreidde met betrekking tot onze kleinkinderen was super. Dat maakt van een formeel gebeuren een toch wat relaxter feestje, want dat is toch het uiteindelijke doel."

Fried en Yvonne

Getrouwd 10/07/2020


5/5
"Wij zijn begin juni (tijdens de Corona crisis) getrouwd door Monique. Zij was goed op de hoogte van de maatregelen die door de overheid en het RIVM voorgeschreven waren. Dit heeft ons geholpen om de trouwceremonie goed voor te bereiden volgens de geldende richtlijnen. Bij het kennismakingsgesprek bleek al snel haar betrokkenheid bij onze grote dag. Tijdens onze trouwdag was zij professioneel, humoristisch maar bovenal ook zeer hartelijk! Ondanks de vreemde tijden waarin onze bruiloft plaats vond, hebben wij een geweldige dag gehad. Wij zijn blij dat wij haar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand gekozen hebben en kunnen haar dan ook aan iedereen aanbevelen.

Harry & Frieda

Getrouwd 05/06/2020


5/5
"Niemand had ons beter kunnen trouwen dan Monique. Ze doet dit vol passie, met betrokkenheid, Brabantse gezelligheid en heel veel liefde! Topper!"

Amy & Adri

Getrouwd 14/12/2019


5/5
"Op vrijdag 18 oktober zijn wij getrouwd. De ceremonie was precies zoals we gehoopt hadden: persoonlijk, luchtig en serieus waar nodig. Monique is een fantastische vrouw en beoefend haar vak met grote betrokkenheid en veel enthousiasme. Ze nam alle tijd om kennis met ons te maken en aan te sluiten bij onze behoeften. We bevelen Monique dan ook iedereen aan!! "

Lotte & Steven

Getrouwd 18/10/2019


5/5
"Op zaterdag 21 september zijn wij getrouwd. De ceremonie was precies zoals we hadden gehoopt: persoonlijk, vrolijk, luchtig en serieus waar nodig. Monique nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en om onze verhalen aan te horen. En dit was tijdens de ceremonie ook goed te horen, haar speech bevatte veel van onze persoonlijke verhalen. We hebben hier later nog veel positieve reacties over gehad van onze vrienden en familie. Heel erg bedankt Monique!"

Frank & Jeske

Getrouwd 21/09/2019


5/5
"Monique verzorgde een prachtige, persoonlijke en zeer gedenkwaardige ceremonie. Het was alles waar wij op hoopte en een beetje meer. Haar zorgvuldige voorbereiding, enthousiasme en vakkundigheid creëerden vanaf het eerste moment een basis van vertrouwen. Wij bevelen Monique dan ook van harte aan."

Judith en Bart

Getrouwd 23/08/2019


5/5
"Op vrijdag 3 mei 2019 heeft geweldig enthousiaste Monique ons een fantastisch persoonlijke ceremonie verzorgd.
We trouwde in het zwembad, omdat dit de plek is waar wij elkaar hebben leren kennen en we nu bijna dagelijks te vinden zijn.
Monique zorgde ervoor dat we ons geen zorgen hoefde te maken voor een lange en saaie of niet persoonlijke ceremonie.
Ze was op tijd en had goed contact met ons en de ceremoniemeester. Om ons op ons gemak te stellen.
Vooraf heeft ze sommige dingen voor in de speech gecheckt zodat dit zeker naar wens zou zijn en genoeg benoemd werd en de andere stukken was ook voor ons een verrassing.
De kantine van het zwembad stond helemaal gevuld en Monique had aandacht voor iedereen en vooral voor ons.
Tijdens de gehele ceremonie bleef ze pijlen hoe het met ons ging door contact te zoeken, een grapje te maken en door te gaan.
Haar enthousiasme, rust en zorgvuldigheid met een vleugje humor heeft onze dag mede doen slagen.
Bedankt!"
Lisanne en Robin

Getrouwd 03/05/2019
5/5
"Onze trouwambtenaar Monique Verstappen heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Ze brengt de ceremonie op een vrolijke, luchtige en professionele manier. Wij wilden de ceremonie graag wat losjes houden, maar wel met een intieme sfeer. Dat heeft ze allemaal waargemaakt. Je bent een topper! "
Ilse en Bastiaan

Getrouwd 02/11/2018


5/5
" Monique is zeer professioneel maar ook persoonlijk. Tijdens het voorgesprek luistert ze aandachtig en maakt daar een leuk verhaal van. Wij hebben genoten van onze ceremonie Monique was goed voorbereid en maakte er echt iets leuks van."
Sonja en Bram

Getrouwd 21/09/2018


Schuiven naar boven