Referenties

Als buitengewoon ambtenaar  heb ik veel huwelijken gesloten. Een aantal bruidsparen waren zo aardig om een referentie te schrijven die je hieronder aantreft.
Lieve, leuke, aardige, emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg de trouwceremonie als BABS te mogen verzorgen.

5/5
"Wij kenden Monique niet toen wij haar kozen als onze Babs. Maar ze bleek een schot in de roos. Op de avond van ons eerste gesprek was het meteen Brabants gezellig. Aandachtig luisterde ze naar “ons verhaal”. Dit heeft ze fantastisch vertaald naar een mooie, liefdevolle ceremonie. Door haar ervaring en tips is onze bruiloft nog persoonlijker en specialer geworden dan we van te voren hadden kunnen denken. Mede dankzij Monique is het de dag van ons leven geworden. Dankjewel Monique! "

Patrick en Winny

Getrouwd 13-11-2021


5/5
"Ben je op zoek naar de leukste Babs van Nederland dan ben je bij Ceremonique aan het goede adres! Een Babs maakt of breekt de ceremonie en wat heeft Monique ons een fantastische ceremonie gegeven. Wij hebben Monique als een zeer enthousiaste, betrokken, persoonlijke, gezellige en informele Babs ervaren. Monique heeft er een hele leuke speech van gemaakt die door onze gasten ook als zeer positief werd ervaren. Het leek wel alsof Monique bij ons gezelschap hoorde, ze had met iedereen meteen een klik!"

Ellis en Dennis

Getrouwd 08/10/2021


5/5
"We hebben het ontzettend getroffen met Monique. Vanaf het eerste moment was het contact warm en enthousiast. Terwijl we gedurende een half jaar moesten worstelen met de gemeente om de juiste zaken geregeld te krijgen, was Monique daar als onze rots in de branding en heeft ze gezorgd voor actie in de taxi. Daarnaast wilden wij onze huwelijksvoltrekking compleet maken met een Handfasting op onze eigen manier, waarbij het belangrijk was dat het niet zweverig zou worden. Ook wilden we de verschillende onderdelen van de ceremonie in elkaar laten overvloeien, in plaats van deel voor deel aangekondigd te hebben. Monique heeft beide tot in perfectie verzorgd! Tijdens ons contact stond Monique open voor onze aparte ideeën en vulde ze die aan met haar eigen(wijze) visie en inzicht. Tijdens dit proces was Monique ook goed georganiseerd en deed ze haar best er voor te zorgen dat ze ons goed begreep en adviseerde. Achteraf hoorden we dat er een uitstekende samenwerking ontstond tussen Monique en onze ceremoniemeesters, en dat ze heel warm was richting onze gasten. Het resultaat was een ceremonie die zeer natuurlijk verliep en qua inhoud en sfeer rijk was aan romantiek, liefde, humor en vreugde. De Handfasting was één van de mooiste dingen die we ooit hebben meegemaakt en ooit nog zullen meemaken, en daar heeft Monique zeker voor gezorgd! Ik gun andere bruidsparen van harte een soortgelijke mooie ervaring."

Paulien en Gilian

Getrouwd 24/09/2021


5/5
"Onze ervaring met Monique is alleen maar uit te leggen, als je trouwplannen hebt. Wij maakten een afspraak met haar en de klik was er meteen. Een lieve spontane leuke , geïnteresseerde betrokken Babs . Alle wensen waren mogelijk. Ze is de allerbeste Babs van heel Nederland en Spanje. Tenminste zo hebben wij het ervaren. Wij trouwde in Spanje en het was fantástico. We hadden ons geen betere Babs kunnen wensen. Door corona werd ook ons huwelijk een jaar uitgesteld. Spannend was het al die tijd of ze mee zou gaan. Ze is met ons afgereisd om ons in Spanje te gaan trouwen. Een lach en een traan hoorde bij de dagen die we met elkaar hadden. Door jou heb je onze ceremonie onvergetelijk gemaakt voor ons en onze gasten. Gewoon geen woorden voor. Dit is een ervaring dat voor altijd een mooie herinnering blijft. Nogmaals bedankt Monique.”

Linda en Stian

Getrouwd 21/09/2021


5/5
"Wat zijn wij blij dat we Monique hebben gekozen als onze BABS. Toen Monique bij ons thuis kwam voor een kennismaking, hadden we gelijk een klik en we voelde meteen al dat onze ceremonie goed zou komen. Monique is een betrokken, geïnteresseerd en zet alles op alles om een prachtige ceremonie te bezorgen. Wat we ook als prettig ervaren hebben is dat ze nog af en toe voor de bruiloft contact met ons heeft opgenomen met hoe het met ons ging en hoe we ons voelde. Ook na de bruiloft nog met elkaar gesproken en nagepraat over onze dag. Kortom een TOP BABS!"

Gerrit en Daphne

Getrouwd 11/09/2021


5/5
"Betrokken, warm, toegewijd, integer, Brabants gezellig, spontaan en open. Dat zijn woorden die bij ons opkomen als we aan Monique denken. We hebben op een heel fijne manier kennis mogen maken met Monique, waarbij ze alle tijd heeft genomen om met aandacht naar ons verhaal te luisteren. Deze aandacht hoorden en voelden we op een mooie manier terug tijdens de ceremonie, die heel warm en liefdevol was, met een lach en een traan. Je merkt aan alles dat Monique heel veel liefde voor haar bruidsparen en haar rol als BABS heeft. Wij gunnen elk bruidspaar een BABS als Monique!"

Corinne en Ruben

Getrouwd 18/09/2021


5/5
"Monique heeft onze ceremonie mogen verzorgen. En wat was dit een goede keuze! Ze heeft ons veel advies kunnen geven waar we op moesten letten en tijdens het locatiebezoek vlak voor de bruiloft waren haar eisen enorm waardevol. Zonder Monique had onze bruiloft er heel anders uitgezien er waren er bepaalde zaken misschien niet eens goed geregeld. Op de bruiloft zelf was het een groot feest. Ze ving familie op vlak voor de ceremonie alsof ze ons al jaren kende. Maakte hier en daar nog even een praatje om de zenuwen bij moeders te controleren en mengde zich prima tussen de gasten. Monique is een Babs met een hoofdletter B van Buitengewoon! Bedankt voor Monique!"

Lieke en Dennis

Getrouwd 03/09/2021


5/5
"Wij hebben het geluk gehad dat Monique ons niet één maar twee keer heeft getrouwd. Afgelopen jaar, door de welbekende maatregelen, met een kleine intieme liefdevolle ceremonie voor de wet en dit jaar hebben we het met alle toeters en bellen nog eens over gedaan. Monique is een lieve en behulpzame trouwambtenaar. En bovenal gewoon een heel leuk mens! Met Monique ben je verzekerd van een ceremonie met een lach en een traan waar je onbezorgd van kan genieten."

Annemarie en Mathieu

Getrouwd 28/08/2021


5/5
"Wat was het spannend om in het huwelijksbootje te stappen. Vooral het schrijven en het voorlezen van onze eigen geloften. Monique stelde ons enorm gerust en liet het ons ervaren. Monique was niet gewoon onze ambtenaar, het voelde alsof ze bij onze familie hoorde. Wat heeft ze ons leven mooi kunnen omschrijven!"

Jill en Bowie

Getrouwd 29/07/2021


5/5
"Toen bij ons het voornemen ontstond om te gaan trouwen, wisten we het meteen: Ceremonique móét de huwelijksvoltrekking doen! Als oud-collega van Monique wist ik direct dat onze ceremonie bij haar in goede handen zou zijn. Maar alsnog wist ze al onze verwachtingen te overtreffen. Zoveel liefde, tijd en aandacht heeft ze in het hele proces gestopt! Het was oprecht een spektakel. Monique is een authentiek, lief en oprecht mens en dat maakt dat het heel fijn is om zoiets groots als je huwelijk met haar te delen. Als we deze dag opnieuw moesten doen, dan zouden we geen seconde twijfelen aan onze BABS-keuze. Wij bevelen Monique van harte aan!"

Ellen en Simeon

Getrouwd 02/07/2021


5/5
"Monique is een lieve en meedenkende vrouw waarbij wij vanaf het eerste gesprek wat we met haar hadden een goed gevoel en een klik hadden. Dit gevoel bleek achteraf wel te kloppen want mede dankzij Monique hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt... Onze bruiloft 8 dagen kunnen verschuiven nadat er Corona geconstateerd was bij een van onze naasten, vervolgens heeft ze onze ceremonie ook nog onvergetelijk gemaakt met een fantastisch verhaal! Wij zijn blij dat jij ons huwelijk gesloten hebt Monique! Bedankt!"

Nick en Dille

Getrouwd 28/05/2021


5/5
"Lieve Monique, toen je bij ons kwam voor een kennismakingsgesprek klikte het meteen tussen ons, wat ben jij een sympatieke en spontane vrouw, Wij hadden geen twijfels meer wie onze babs zou worden. Je hebt ons bijgestaan met alles maar dan ook echt alles. De dag zelf was zelfs nog beter dan we ook maar hadden kunnen dromen.

Monique hartelijk dank voor je fijne begeleiding en prachtige ceremonie."

Anita en Anton

Getrouwd 12/02/2021


5/5
"Afgelopen vrijdag (6 november) zijn wij getrouwd. Door de Corona werd de voorpret minder, maar Monique is vanaf moment 1 zo betrokken geweest! Vanaf het eerste moment dat we elkaar spraken waren wij enthousiast. Monique is altijd bereikbaar en zo niet dan maakt ze wel tijd. Een betrokken, liefdevolle en top trouwambtenaar. We raden haar zeer zeker aan!"

Denise en Roy

Getrouwd 06/11/2020


5/5
"Wij kunnen onderschrijven dat een ceremonie die wordt verzorgd door Monique plaatsvindt met een glimlach op het gezicht en een brok in de keel van ontroering. We zijn getrouwd in een intieme setting, met de meest dierbare personen om ons heen. Monique hoorde er op onze dag echt bij. Ze kwam voor een eerste babbel bij ons langs en vanaf dat moment wisten we: zij wordt onze BABS! Ken je dat gevoel dat je een jurk aantrekt en denkt 'dit past helemaal bij mij'? Dat gevoel had ik bij mijn jurk en bij Monique. Ze had goed geluisterd naar wat we haar vertelden, wat bleek uit de persoonlijke contacten in de voorbereiding naar onze trouwdag en de geweldige ceremonie die zij voor ons heeft verzorgd op de dag zelf. We hebben enorm genoten van een geweldige en liefdevolle dag en daar heeft Monique zeker een belangrijke bijdrage in gehad. Lieve Monique, we willen je hartelijk bedanken!"

Rosalie en Brent

Getrouwd 23/10/2020


5/5
"Wat hebben wij een prachtige dag gehad! Duizendmaal dank voor jou mooie, warme en persoonlijke ceremonie! Je hebt er alles aan gedaan om de leukste anekdotes via vrienden en familie te krijgen. Je nam de tijd voor ons en dat maakte de samenwerking zo fijn.Wij en onze gasten hebben echt genoten!

Wij bevelen je bij iedereen aan!"

Laura en Christian

Getrouwd 03/10/2020


Schuiven naar boven
Chat openen
Heb je een vraag aan Monique?