Als buitengewoon ambtenaar  heb ik veel huwelijken gesloten. Een aantal bruidsparen waren zo aardig om een referentie te schrijven die je hieronder aantreft.
Lieve, leuke, aardige, emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg de trouwceremonie als BABS te mogen verzorgen.

5/5
"Wij hebben het geluk gehad dat Monique ons niet één maar twee keer heeft getrouwd. Afgelopen jaar, door de welbekende maatregelen, met een kleine intieme liefdevolle ceremonie voor de wet en dit jaar hebben we het met alle toeters en bellen nog eens over gedaan. Monique is een lieve en behulpzame trouwambtenaar. En bovenal gewoon een heel leuk mens! Met Monique ben je verzekerd van een ceremonie met een lach en een traan waar je onbezorgd van kan genieten."

Annemarie en Mathieu

Getrouwd 28/08/2021


5/5
"Wat was het spannend om in het huwelijksbootje te stappen. Vooral het schrijven en het voorlezen van onze eigen geloften. Monique stelde ons enorm gerust en liet het ons ervaren. Monique was niet gewoon onze ambtenaar, het voelde alsof ze bij onze familie hoorde. Wat heeft ze ons leven mooi kunnen omschrijven!"

Jill en Bowie

Getrouwd 29/07/2021


5/5
"Toen bij ons het voornemen ontstond om te gaan trouwen, wisten we het meteen: Ceremonique móét de huwelijksvoltrekking doen! Als oud-collega van Monique wist ik direct dat onze ceremonie bij haar in goede handen zou zijn. Maar alsnog wist ze al onze verwachtingen te overtreffen. Zoveel liefde, tijd en aandacht heeft ze in het hele proces gestopt! Het was oprecht een spektakel. Monique is een authentiek, lief en oprecht mens en dat maakt dat het heel fijn is om zoiets groots als je huwelijk met haar te delen. Als we deze dag opnieuw moesten doen, dan zouden we geen seconde twijfelen aan onze BABS-keuze. Wij bevelen Monique van harte aan!"

Ellen en Simeon

Getrouwd 02/07/2021


5/5
"Monique is een lieve en meedenkende vrouw waarbij wij vanaf het eerste gesprek wat we met haar hadden een goed gevoel en een klik hadden. Dit gevoel bleek achteraf wel te kloppen want mede dankzij Monique hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt... Onze bruiloft 8 dagen kunnen verschuiven nadat er Corona geconstateerd was bij een van onze naasten, vervolgens heeft ze onze ceremonie ook nog onvergetelijk gemaakt met een fantastisch verhaal! Wij zijn blij dat jij ons huwelijk gesloten hebt Monique! Bedankt!"

Nick en Dille

Getrouwd 28/05/2021


5/5
"Lieve Monique, toen je bij ons kwam voor een kennismakingsgesprek klikte het meteen tussen ons, wat ben jij een sympatieke en spontane vrouw, Wij hadden geen twijfels meer wie onze babs zou worden. Je hebt ons bijgestaan met alles maar dan ook echt alles. De dag zelf was zelfs nog beter dan we ook maar hadden kunnen dromen.

Monique hartelijk dank voor je fijne begeleiding en prachtige ceremonie."

Anita en Anton

Getrouwd 12/02/2021


5/5
"Afgelopen vrijdag (6 november) zijn wij getrouwd. Door de Corona werd de voorpret minder, maar Monique is vanaf moment 1 zo betrokken geweest! Vanaf het eerste moment dat we elkaar spraken waren wij enthousiast. Monique is altijd bereikbaar en zo niet dan maakt ze wel tijd. Een betrokken, liefdevolle en top trouwambtenaar. We raden haar zeer zeker aan!"

Denise en Roy

Getrouwd 06/11/2020


5/5
"Wij kunnen onderschrijven dat een ceremonie die wordt verzorgd door Monique plaatsvindt met een glimlach op het gezicht en een brok in de keel van ontroering. We zijn getrouwd in een intieme setting, met de meest dierbare personen om ons heen. Monique hoorde er op onze dag echt bij. Ze kwam voor een eerste babbel bij ons langs en vanaf dat moment wisten we: zij wordt onze BABS! Ken je dat gevoel dat je een jurk aantrekt en denkt 'dit past helemaal bij mij'? Dat gevoel had ik bij mijn jurk en bij Monique. Ze had goed geluisterd naar wat we haar vertelden, wat bleek uit de persoonlijke contacten in de voorbereiding naar onze trouwdag en de geweldige ceremonie die zij voor ons heeft verzorgd op de dag zelf. We hebben enorm genoten van een geweldige en liefdevolle dag en daar heeft Monique zeker een belangrijke bijdrage in gehad. Lieve Monique, we willen je hartelijk bedanken!"

Rosalie en Brent

Getrouwd 23/10/2020


5/5
"Wat hebben wij een prachtige dag gehad! Duizendmaal dank voor jou mooie, warme en persoonlijke ceremonie! Je hebt er alles aan gedaan om de leukste anekdotes via vrienden en familie te krijgen. Je nam de tijd voor ons en dat maakte de samenwerking zo fijn.Wij en onze gasten hebben echt genoten!

Wij bevelen je bij iedereen aan!"

Laura en Christian

Getrouwd 03/10/2020


Schuiven naar boven
Heb je een vraag aan Monique?