Als buitengewoon ambtenaar  heb ik veel huwelijken gesloten. Een aantal bruidsparen waren zo aardig om een referentie te schrijven die je hieronder aantreft.
Lieve, leuke, aardige, emotionele reacties van stuk voor stuk fantastische bruidsparen van wie ik het voorrecht kreeg de trouwceremonie als BABS te mogen verzorgen.

5/5
"We hebben prachtige bruiloft gehad mede dankzij Ceremonique! Ze heeft er enorm veel tijd en energie ingestoken om ons als bruidspaar echt te leren kennen. Vanaf het eerste moment hadden wij een leuke klik met haar en we voelden ons meteen op ons gemak. Ze is veel met ons in gesprek gegaan en ook onze dierbaren heeft ze gesproken. De verhalen en anekdotes die Monique hieruit meenam, maakten de ceremonie erg warm en persoonlijk. Wij raden iedereen dan ook aan om Ceremonique te kiezen als Babs voor het huwelijk."

Jeroen en Bente

Getrouwd 11/09/2020


5/5
"Afgelopen augustus zijn wij door alle corona perikelen en beperkingen in het klein getrouwd. Heel anders dan wij ons een aantal maanden eerder hadden voorgesteld toen wij Monique leerde kennen. Tijdens de afgelopen maanden hebben wij Monique leren kennen als een heel betrokken, meelevend en ook gezellig mens. Wij hebben elk contact als zeer warm en persoonlijk ervaren. Maar ook heeft Monique ons met haar ervaring en professionaliteit heel erg ontzorgt tijdens de voorbereidingen. En het mooiste? Wij mogen het volgend jaar (hopelijk) nog eens dunnetjes over doen samen met Monique!"

Annemarie en Mathieu

Getrouwd 29/08/2020


5/5
"Monique heeft ons een prachtige en persoonlijke ceremonie gegeven. Het was goed te merken dat ze er ontzettend veel tijd, moeite en bovenal ook liefde in heeft gestoken. Ze was op alle gebieden heel goed voorbereid, ze stond voor iedereen klaar en ze heeft ervoor gezorgd dat niet alleen wij, maar iedereen zich goed voelde. Zo was ze met haar naaisetje de reddende engel voor een van de gasten die uit de broek was gescheurd en had ze ook een oplossing voor een blaar van de bruidegom. We denken met ontzettend veel liefde en plezier terug aan de ceremonie en aan Monique zelf. Het was super!"

Martine en Yori

Getrouwd 22/08/2020


5/5
"Wij hadden, al na het zien van de foto van Monique, het idee dat het goed zou klikken. We zagen een open blik en prettige uitstraling. Bij de eerste ontmoeting werd dit vermoeden bevestigd, een ontzettend warm en gezellig gesprek volgde. Een hoop om over te kletsen, waardoor we elkaar op een heel natuurlijke manier, snel beter hebben leren kennen. Monique is erg enthousiast, ze straalt uit dat ze veel plezier heeft in wat ze doet. Dat was ook te zien en merken tijdens de voorbereidingen en bij de ceremonie zelf. Een super leuk en voor ons erg persoonlijk verhaal, rekening houdend met onze wensen. Ze vertelt vol passie, maar treedt niet teveel op de voorgrond. We kijken, mede dankzij de prachtige woorden van Monique tijdens de ceremonie, terug op een voor ons perfecte trouwdag!!"

Bibianne en Lennard

Getrouwd 21/08/2020


5/5
"Monique is een toegankelijke inlevende vrouw met levenservaring. Door haar ‘ ZIJN’ voelden we ons snel op het gemak waardoor het vertrouwt aanvoelt alsof je elkaar al langer kent. Met een vleugje humor werd het een warme, levendige en emotionele ceremonie. Voor ons heel passend en ook voor anderen passend te maken"

Bianca en Denis

Getrouwd 20/08/2020


5/5
"Wij kregen via een vriendin de tip haar oud-collega Monique als BABS te kiezen. Op de website lazen we haar introductie en dit leek ons wel wat, een goeie dosis humor geen stijve opsomming van ons levensverhaal. Ik en mijn inmiddels man zijn altijd in voor een grapje en onze humor wordt niet altijd begrepen/gewaardeerd door degene die ons niet kennen. Monique had ons gelukkig snel door en begreep ons volledig! Ze heeft dan ook een verhaal gemaakt dat perfect aansloot op onze humor, op waarom wij zoveel van elkaar houden. Met een lach en ook een traan heeft zij de ceremonie in perfecte banen geleid!"

Charlie en Robin

Getrouwd 15/08/2020


5/5
"Na een heel gezellig intakegesprek, hebben we nog een avond bij elkaar gezeten, ook weer gezellig gebabbeld, daarna zijn we nog op onze trouwlocatie wezen kijken om wat dingen door te spreken. Monique was heel erg open naar ons, gaf ons goede adviezen over wat wel en wat niet. Voor ons was het een meer dan een complete dag, de juiste locatie in combinatie met de juiste trouwambtenaar heeft ervoor gezorgd dat wij een perfecte trouwdag gehad hebben...Alles ging heerlijk op het gemak, Monique heeft het ontzettend mooi, professioneel maar vooral heel persoonlijk gedaan. Nogmaals... Monique, ontzettend bedankt

Natasja en Bert

Getrouwd 17/07/2020


5/5
"Jij hebt ervoor gezorgd dat 10 juli voor ons een onvergetelijke dag is geworden. Familie en vrienden waren ook erg enthousiast. En de flexibiliteit die jij ten toon spreidde met betrekking tot onze kleinkinderen was super. Dat maakt van een formeel gebeuren een toch wat relaxter feestje, want dat is toch het uiteindelijke doel."

Fried en Yvonne

Getrouwd 10/07/2020


5/5
"Wij zijn begin juni (tijdens de Corona crisis) getrouwd door Monique. Zij was goed op de hoogte van de maatregelen die door de overheid en het RIVM voorgeschreven waren. Dit heeft ons geholpen om de trouwceremonie goed voor te bereiden volgens de geldende richtlijnen. Bij het kennismakingsgesprek bleek al snel haar betrokkenheid bij onze grote dag. Tijdens onze trouwdag was zij professioneel, humoristisch maar bovenal ook zeer hartelijk! Ondanks de vreemde tijden waarin onze bruiloft plaats vond, hebben wij een geweldige dag gehad. Wij zijn blij dat wij haar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand gekozen hebben en kunnen haar dan ook aan iedereen aanbevelen.

Harry & Frieda

Getrouwd 05/06/2020


5/5
"Niemand had ons beter kunnen trouwen dan Monique. Ze doet dit vol passie, met betrokkenheid, Brabantse gezelligheid en heel veel liefde! Topper!"

Amy & Adri

Getrouwd 14/12/2019


5/5
"Op vrijdag 18 oktober zijn wij getrouwd. De ceremonie was precies zoals we gehoopt hadden: persoonlijk, luchtig en serieus waar nodig. Monique is een fantastische vrouw en beoefend haar vak met grote betrokkenheid en veel enthousiasme. Ze nam alle tijd om kennis met ons te maken en aan te sluiten bij onze behoeften. We bevelen Monique dan ook iedereen aan!! "

Lotte & Steven

Getrouwd 18/10/2019


5/5
"Op zaterdag 21 september zijn wij getrouwd. De ceremonie was precies zoals we hadden gehoopt: persoonlijk, vrolijk, luchtig en serieus waar nodig. Monique nam uitgebreid de tijd om ons te leren kennen en om onze verhalen aan te horen. En dit was tijdens de ceremonie ook goed te horen, haar speech bevatte veel van onze persoonlijke verhalen. We hebben hier later nog veel positieve reacties over gehad van onze vrienden en familie. Heel erg bedankt Monique!"

Frank & Jeske

Getrouwd 21/09/2019


5/5
"Monique verzorgde een prachtige, persoonlijke en zeer gedenkwaardige ceremonie. Het was alles waar wij op hoopte en een beetje meer. Haar zorgvuldige voorbereiding, enthousiasme en vakkundigheid creëerden vanaf het eerste moment een basis van vertrouwen. Wij bevelen Monique dan ook van harte aan."

Judith en Bart

Getrouwd 23/08/2019


5/5
"Op vrijdag 3 mei 2019 heeft geweldig enthousiaste Monique ons een fantastisch persoonlijke ceremonie verzorgd.
We trouwde in het zwembad, omdat dit de plek is waar wij elkaar hebben leren kennen en we nu bijna dagelijks te vinden zijn.
Monique zorgde ervoor dat we ons geen zorgen hoefde te maken voor een lange en saaie of niet persoonlijke ceremonie.
Ze was op tijd en had goed contact met ons en de ceremoniemeester. Om ons op ons gemak te stellen.
Vooraf heeft ze sommige dingen voor in de speech gecheckt zodat dit zeker naar wens zou zijn en genoeg benoemd werd en de andere stukken was ook voor ons een verrassing.
De kantine van het zwembad stond helemaal gevuld en Monique had aandacht voor iedereen en vooral voor ons.
Tijdens de gehele ceremonie bleef ze pijlen hoe het met ons ging door contact te zoeken, een grapje te maken en door te gaan.
Haar enthousiasme, rust en zorgvuldigheid met een vleugje humor heeft onze dag mede doen slagen.
Bedankt!"
Lisanne en Robin

Getrouwd 03/05/2019
5/5
"Onze trouwambtenaar Monique Verstappen heeft onze dag heel speciaal gemaakt. Ze brengt de ceremonie op een vrolijke, luchtige en professionele manier. Wij wilden de ceremonie graag wat losjes houden, maar wel met een intieme sfeer. Dat heeft ze allemaal waargemaakt. Je bent een topper! "
Ilse en Bastiaan

Getrouwd 02/11/2018


5/5
" Monique is zeer professioneel maar ook persoonlijk. Tijdens het voorgesprek luistert ze aandachtig en maakt daar een leuk verhaal van. Wij hebben genoten van onze ceremonie Monique was goed voorbereid en maakte er echt iets leuks van."
Sonja en Bram

Getrouwd 21/09/2018


Schuiven naar boven
Heb je een vraag aan Monique?